Documentaires

Op bezoek bij Marc Smeets

Aan tafel….

Vandaag zijn we op bezoek bij Marc Smeets. Marc is op jonge leeftijd begonnen in de horeca en was eerst kelner. De keuken sprak hem toch meer aan en zo begon het avontuur die tot de dag van vandaag nog steeds niet is afgelopen. Marc Smeets heeft een ouderwetse keukenopleiding gehad met verschillen grootmeester, zoals Koos van Noort, Cas Spijker en niet minder dan Robert Kranenborg. Daar moest hij al zijn mannetje staan. Hij ging op jonge leeftijd al uit huis om te werken in verschillende topzaken. Waar hij de klappen van de zweep leerde.

Ook in het buitenland is Marc Smeets geen vreemde naam, zo heeft hij in Frankrijk ook de scepter gezwaaid in Chateau de Rilly vlak bij de Reims. Maar hij heeft zijn meeste vaandels in Nederland gehaald. En op verschillende niveaus.

In Nederland heeft hij verschillende zaken gehad, zoals Hotel Corona, Restaurant Lepels en heeft ook veel zaken naar de top geholpen . Nu staat hij in Rotterdam te koken voor Café restaurant Dodo en runt hij ook de keuken van Litlle V.

Café restaurant Dodo

Nu staat hij in Rotterdam te koken voor Café restaurant Dodo en runt hij ook de keuken van Litlle V. Het mooie van Dodo is dat er veel verschillende keukens bij elkaar komen, dus je kunt wel zeggen dat het eigenlijk een speeltuin is voor Marc. Omdat hij hier al zijn ervaring er in kwijt kan, maar er ook nog een hoop bij er bij leert. Zo blijft Marc veelzijdig creatief en produceert hij nog steeds de mooiste en vernieuwde gerechten uit zijn keuken.

De carrière van Marc is lang en veelzijdig, maar vooral één met vallen en opstaan. Eén ding is zeker, Marc is een gepassioneerde vakman die niet van ophouden weet. Iemand die recht in het leven staat en weet wat er te koop is. Bekijk dit prachtig verhaal van Marc en beoordeel zelf.

MVL COOKING & CONSULTANCY