Passie is hier de key word.
Erik Westra is een echte man die leeft voor zijn passie. Zijn passie bestaat niet alleen uit het eten en drinken, maar ook heeft hij passie voor muziek. Erik heeft een imposante staat van dienst. Zo heeft hij in verschillenden zaken gewerkt met een Michelin Ster en in zijn tijd waren er in Nederland nog niet zo veel als nu. Je kan wel zeggen dat hij aan de wieg stond van culinaire Nederland. Zo gaan we op reis met Erik en wandelen door zijn carrière heen. En komen we op verschillende plekken waar Erik heeft gewerkt zoals de Beukenhof in Oegstgeest, Hotel Corona in Den Haag, Villa la Ruche in Voorburen en Delft waar Plan B was gevestigd.
Op verschillende prachtige locaties verteld Erik over zijn passie en het verloop van zijn leven. Hoe het was om zo jong op een hoog niveau te werken en hoe het was om bijna alles op te geven voor de liefde voor het vak.
Ook laat Erik zijn liefde zien voor de Indonesische keuken. De keuken van zijn roots. Samen met Tineke de Nooy maakt hij een overheerlijke traditionele nasi goreng. De Indonesische keuken is er met de paplepel ingegoten. En zijn passie voor deze keuken is dan ook zeer groot. Zo groot dat hij in Plan B de sterren van de hemel kookte. Dit werd vaak gecombineerd met zijn andere passie, muziek. Er werden vaak optredens georganiseerd met muzikale vrienden en dat ging gepaard met de heerlijk Indonesische keuken. Met Mas Mas Bistroriental combineert hij nog steeds de liefde voor de Indische keuken en de muziek. Dit doet hij door bij bevriende restaurants een Indonesische buffet neer te zetten en dan de avond op te vullen met zijn band. Fit beloofd altijd een leuke en zeer smakelijke avond op alle fronten.